Yol Akademi Yayın Grubu.png
Üye Girişi

Ex Paradiso

114,00 

Buğra Han Baş’ın bilim kurgu eseri Ex Paradiso

Stokta

Hediye paketiniz özenle hazırlanır ve ambalajlanır.
"Hediye Notu" alanını kullanarak siparişinize not eklenmesini sağlayabilirsiniz. Hediye notunuz özel bir karta basılır ve paketiniz ile birlikte ambalajlanır.
Product total
Options total
Grand total
SKU 9786057375490 Category Tags , ,

Ürün Açıklaması

Kitapta geçmişten günümüze insanoğlunu şekillendiren üst yapısal kavramlar irdelenmiş ve geleceğe olan sorumluluğumuz üzerinde durulmuştur. Kitabın sunmaya çalıştığı sosyal fayda ilkesi şöyle anlatılabilir: Maddi ve manevi değerlerimizin, gelecek nesillere karşı sorumluluklarımızın bilincinde olmazsak kayıplarımız büyük olacaktır. Ekolojinin bozulmasından (Sıfırıncı Yasa) dinin tahrip edilmesine (Deccal) seyirci kalınması durumunda başkaları bizim yerimize düşünüp karar verecek ve bu noktada insanlık, sistemin elinde bir denekten farklı durumda olmayacaktır. Kendimize verdiğimiz değer kadar karşımızdakine değer vermenin bile suç sayılacağı (Denek) zamanlar şimdi uzak gibi görünebilir ama insanlık bundan kötülerini yaşadı. Düşünmeli, aklımızı kiraya vermemeli bilimin bile kötülüğe hizmet edebileceğinin farkında olarak yaşamalıyız. Geçmişi doğru okumak da geleceğe doğru bakmamızı sağlar (Ay’ın Üzerindeki Gölge).

Teknik Özellikler

 

Cilt Durumu : Ciltsiz
Basım Tarihi : Nisan 2022
Basım Yeri : Türkiye
Boyutlar : 13 x 20 cm
Basım Dili : Türkçe
Kağıt Tipi : Kitap Kağıdı
Sayfa Sayısı : 108
Barkod : 9786057375490

Yazar Hakkında

1973 yılında Karşıyaka’da doğmuştur. Lise öğrenimini Balıkesir’de tamamlayan yazar, 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. 1997’den günümüze dek çeşitli özel okul ve kurslarda öğretmenlik yapmıştır.

2013 yılında politik bilim kurgu türünde yazmaya başlayan yazar; otorite, din, varoluş, iktidar terörü, baskı rejimleri temalarını tercih etmektedir. Yazar ülkenin yakın geçmişte yaşadığı kalkışma olaylarından etkilenerek yazdığı metinlerde yanlış din anlayışı, sömürü, algı yönetimi gibi temalar üzerinden sorumluluklarımızı vurgulamayı amaçlamaktadır. Evlidir ve iki çocuk babasıdır.

*Fiyatlar değişiklik gösterebilir

Gelişmelerden haberdar olmak için kayıt olun

E-Posta listemize katılmak için lütfen mail adresinizi yazınınız